آموزش شارژ حساب و نحوه انتقال پول در وب مانی

آموزش شارژ حساب و نحوه انتقال پول در وب مانی
برای ورود به پنل کاربری حساب مینی خود ابتدا بر روی دکمه زیر کلیک نمایید.
سپس در صفحه ای که برای شما باز می شود، گزینه “Log in” را انتخاب کنید و با وارد نمودن ممبر آیدی، رمز عبور و کدی که برای شما پیامک می گردد، وارد پنل کاربری خود شوید.
پنل کاربری شما مطابق تصویر زیر است که می توانید با استفاده از آن تمام فعالیت های خود از قبیل کنترل موجودی، دریافت و انتقال وجه را به انجام رسانید.


در مستطیل قرمز رنگ، WMID (آیدی حساب وب مانی) شما نمایش داده شده است.
در مستطیل سبز رنگ، مبلغ موجود در در کیف پول دلاری شما نمایش داده می شود.
در مستطیل آبی رنگ، شماره حساب دلاری شما وجود دارد که همواره با حرف Z آغاز می شود.
با کلیک بر روی مستطیل زرد رنگ، علاوه بر مشاهده اطلاعات فوق، می توانید به مدیریت ‌کارت های بانکی (Bank cards)، حساب های بانکی (Bank accounts) و حساب ارزهای الکترونیکی (E-currency accounts) خود نیز بپردازید.
با کلیک بر روی مستطیل بنفش، می توانید اکانت خود در برنامه های مختلف را شارژ نمایید. مانند اسکایپ، ایکس باکس لایو، فیس بوک گیفت کارت، آیتونز گیفت کارت و …

آموزش شارژ کردن حساب وب مانی:

احتمالا پس از افتتاح حساب وب مانی ، نیاز دارید حساب webmoney خود را شارژ نمایید. وب مانی را می توان از روش های مختلفی شارژ کرد. همچون استفاده از مسترکارت و یا روش مستقیم بانکی. اما متاسفانه این روش ها در ایران قابل استفاده نیستند و تنها می توان از دو روش شارژ مستقیم و یا خرید کارت شارژ وب مانی اقدام نمود.

استفاده از کارت شارژ وب مانی:

این روش ساده ترین روش ممکن براش افزایش موجودی حساب وب مانی است. شما می توانید یک کارت شارژ را با توجه به مبلغ مورد نیاز خود خریداری کنید و سپس با استفاده از آن، حساب خود را شارژ نمایید.

روش مستقیم شارژ حساب وب مانی:

در این روش به یک صرافی معتبر آنلاین مراجعه می کنید و آن ها اکانت وب مانی شما را به صورت مستقیم شارژ می کنند.
در ایران نیز صرافی های آنلاین زیادی چنین اقداماتی را انجام می دهند. کافیست یک صرافی معتبر آنلاین را پیدا نمایید و سپس از طریق منوی خرید وب مانی، مبلغ مورد نظر خود را وارد کنید و معادل ریالی آن مبلغ را که توسط صرافی تعیین می شود از کارت بانکی خود به صرافی انتقال دهید و شماره حساب دلاری خود در وب مانی را نیز به صرافی دهید تا آن ها نیز حساب دلاری شما در وب مانی را به صورت مستقیم شارژ نمایند.

این روش برای کسانی که به مقدار زیاد به wmz نیاز دارند بسیار مناسب است و معمولا هزینه های آن از خرید وب مانی به صورت کارت کمتر است.

نحوه شارژ کردن حساب وب مانی با کارت شارژ وب مانی:

ابتدا با کلیک بر روی لینک زیر به سایت paymer مراجعه کنید. سپس از منوی فوقانی سایت گزینه “Operations” و از منوی سمت چپ گزینه “Redeem” را انتخاب نمایید.

Number و Code کارت شارژ خریداری شده را در مکان های مشخص شده وارد نمایید و پس از تیک زدن پذیرش قوانین و وارد نمودن کد تصویری، بر روی “Redeem” کلیک نمایید.

در مرحله بعد، اطلاعات را با توجه به موارد زیر وارد نمایید:

WM purse: شماره کیف وب مانی را که می خواهید آن را شارژ کنید، در این قسمت وارد کنید. این شماره کیف می تواند متعلق به شما و یا هر کس دیگری باشد. فقط توجه نمایید که حرف اول شماره حساب را باید بزرگ تایپ نمایید.

Amount: مبلغ مورد نظرتان را در این قسمت وارد کنید. لازم نیست کل اعتبار کارت را در یکبار استفاده نمایید. اگر مقداری اعتبار در کارت باقی بماند، می توانید مجددا در آینده از آن استفاده کنید.

Notes: پیغامی را که می خواهید گیرنده وجه دریافت نماید، در این بخش بنویسید. می توانید اسم خود یا مثلا شماره حساب خود را در این قسمت وارد نمایید.

پس از تکمیل موارد بالا روی دکمه “Redeem” کلیک کنید. حساب معرفی شده شما در همان لحظه به صورت آنی شارژ می شود و شماره کارت و پیام شما برای گیرنده نمایش داده خواهد شد.

آموزش نحوه انتقال پول در وب مانی:

ابتدا به حساب مینی خود در وب مانی وارد شوید. سپس در بخش پایین صفحه، بر روی گزینه “Transfer funds” کلیک کنید. کادری بالای آن باز می شود. حال گزینه “To a purse” را انتخاب نمایید تا وارد بخش انتقال وبمانی شوید.

در صفحه ی باز شده در بخش “To” باید شماره حساب مقصد را وارد کنید. برای کیف پول دلاری این شماره با Z شروع می شود.

در قسمت “Amount in wmz” مبلغ مورد نظر جهت انتقال، نوشته می شود.

در قسمت “Description” می توانید توضیحاتی قید نمایید. مثلا دلیل ارسال وبمانی، نام ومشخصات فردی و غیره.

در قسمت “Transaction type” در صورتی که استاندارد انتخاب شود، دلار وب مانی شما به صورت معمولی به حساب مقصد ارسال می شود.
اما اگر در این قسمت گزینه “with protection by code” را انتخاب کنید، تراکنش شما به صورت کد دار و با کد امنیتی انجام می پذیرد.
در این صورت باید در قسمت “protection period” مدت زمانی را که می خواهید به گیرنده فرصت دهید تا ظرف آن مدت کد را وارد نماید و مبلغ به حساب او منتقل گردد را تعیین نمایید.

در این حالت، دریافت کننده برای دریافت مبلغ باید ظرف مدتی که شما تعیین کرده اید، کد تعیین شده توسط شما را در حساب خود وارد کند تا مبلغ ارسالی توسط شما را دریافت نماید وگرنه مبلغ به حساب شما بازخواهد گشت.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS